miercuri, 19 octombrie 2011

MP3-uri gratis din partea BeatPort

  
Da, nu este o gluma. Cu ocazia aniversarii a trei ani de activitate, managementul Beatport.com a decis sa le ofere membrilor 23 de productii noi noute. Piesele pot fi descarcate gratuit daca esti membru Beatport. Iar daca nu esti, te poti inregistra.

In ciuda zvonurilor aparute in ultima vreme despre Beatport, compania continua sa o duca foarte bine si sa ramana in topul preferintelor amatorilor de muzica digitala. Cateva din problemele pentru care s-au plans multi utilizatori de Beatport sunt refuzarea cardului in momentul in care se face o tranzactie si release-urile exclusive doar pe Beatport (care o parte din ele pot fi gasite si pe alte site-uri de download).

Pe data de 1 ianuarie 2004 se deschidea un nou magazin online de muzica in format mp3, intitulat Beatport.com. Datorita promovarii masive pe internet, Beatport a ajuns in scurt timp unul dintre liderii magazinelor online de muzica. Si nu este vorba strict de muzica dance electronica, ci si hip hop sau hardcore. Asta pe langa o sumedenie de subgenuri al      BeatPort 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu