marți, 20 aprilie 2010

ne place muzica?


Adăugaţi o imagineLiceeni si elevii sunt manelisti, rockeri, punkeri, rapperi, baieti sau fete care asculta hip-hop, sau toate la un loc. Cei mai multi dintre tineri prefera muzica straina foarte ritmata,dar multi dintre ei nici macar nu constitue fraza sau macar sa stie depre ce e vorba ......asculta ca suna bine.
Insa alti chiar sunt atrasi de muzica influentatn un stil anume si modul de viata.
Muzica exista in viata tinerilor, ei etalandu-si vestimentatie in functie de preferintele muzicale. De exemplu, rockerii poarta, de obicei, haine negre acesori ce atrag atentia. Si punk-erii sunt vizibili in cea ce priveste vestimentatia foarte socanta cu zgarzi si multe agrafe pe pantaloni tricouri.
Da vorbeam mai devreme de cei ce nu stiu ce fel de muzica prefera,de exemplu majoritatea tineretului asculta tokio-hotel,si nu ca ar intelege ceva din ea ci doar ca suna bine si e la moda.
CD-uri originale nu se mai cumpara poti fi tu cel mai mare fan Guta dar nu cred ca ti-ai permite sa cumperi in fiecare saptamana cate un CD mai les cu acele preturi piperate,acum avem toti internet si multe situri de unde poti descarca gratis

3 comentarii:

  1. mah:-w...tzi'am spus sa nu te iei de th(tokio hotel:X)....yo nu o consider moda...ce uh nu ai asc th?!ba da...apoi?..las'o bre in pace...sh app...yo chiar intzel ce canta acolo...in fn:-j

    RăspundețiȘtergere
  2. tare asta q th:)))
    ce le ia apararea:))))=)))

    RăspundețiȘtergere
  3. se crede si ea mare fan T-H da se rupe in discoteca pe manele:)) .....o cunosc :))

    RăspundețiȘtergere